Madeleine Karlsson

2013-04-30
08:24:37

Dumma hals

Har världens halsont. Känns som knivar i halsen när jag sväljer.
Har halvdag i skolan idag med två lektioner. Eftersom jag har ont i halsen behöver jag inte vara med på idrotten så har bara en lektion idag som börjar halv 10. Me happy! :3
Ska äta frukost snart, sen fortsätta att droga varmt vatten och halstabletter.
PUSS


2013-04-18
09:41:05

God morgon!

Hej på er, allt bra?
Jag sitter på bussen mot Mörby Centrum nu, där jag praoar på Kicks.
Efter praoen idag så ska jag träffa älskling, Nelly och Simon. (Nelly och Simon är också tillsammans mehehheh). Så det kommer bli kuuul. Vi ska väll vara hos Nelly och typ kolla på film eller nåt, mys!
Skrev ju förut att jag skulle börja träna på friskis&svettis... Har äntligen fått mitt gymkort nu! Fick det i söndags så har varit iväg till gymmet två gånger den här veckan, himla skönt.
PUSS


2013-04-09
12:39:00

Så jävla trött

Är i skolan just nu, påsklovet är slut. Är så sjukt äckligt trött och har varit det sen de sista dagarna på lovet fram tills nu. Orkar inte!
Har varit med mycket kompisar på lovet. Sov hos Madeleine i onsdags, var ute på kvällen och hade kul. Vi tänkte gå till NOVA men det var stängt så vi träffade kompisar och var i coop garaget haha.
Har varit med Ida också. I fredags gick jag och några kompisar till Vallentuna sjön, grillade korv och sånt. Super mysigt! Träffade Wilma i lördags också, det var skit längesen.
Hoppas ert lov varit bra, PUSS.

 


2013-04-01
00:11:46

Aaron Johnson
Aaron spelar huvudrollen i, bl.a, en av mina favorit filmer - Nowhere Boy. SÅ SNYGG! 

MUMS.